ABOUT

Missie:
MAGAZINO is een Nederlands online lifestyle magazine platform. Dagelijks kun je terecht voor de laatste nieuwtjes, video’s, interviews en exclusieve reportages.


MAGAZINO is opgericht door Merzzino Clement, de H.N.I.C., met als doel verslag te doen van nationale en internationale artiesten. Dit kan gaan over muziek, fashion, kunst, cultuur, theater en nog andere vormen van (non)verbale communicatie. Sindsdien heeft MAGAZINO zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers binnen de independent Nederlands muziekindustrie met als basis de website www.magazino.nl.


De website en onze sociale media bieden dagelijkse output van nieuws, actualiteiten en achtergronden. Met ruimte voor kunst, cultuur, lifestyle, politiek, sociale cohesie, uitgaan, muziek en ondernemen. Schroom niet en neem contact met ons op: info.magazino@gmail.com.


Visie:

En daar begon het allemaal mee.

MAGAZINO is ontstaan uit de passie, enthousiasme, eigenzinnigheid, creativiteit en mijn eerste muzikale liefde genaamd… ‘Hip Hop’!


Bij mij, MAGAZINO gaat het allemaal om het ontdekken van nieuwe toffe en eigenzinnige music, fashion, art, culture & (life)style waar jij nog nooit van hebt gehoord. Samen met de artiesten, labels over de hele wereld… Dus wees vooral welkom.


Alle activiteiten van MAGAZINO dienen één doel: “Het stimuleren van de (inter)nationale artiesten in al haar uitingsvormen”.


Wij zijn er voor alle lagen van de samenleving en willen hen elke dag inspireren om samen te creëren en te informeren. De website en onze sociale media bieden dagelijkse output van nieuws, actualiteiten en achtergronden. Met ruimte voor music, fashion, art, culture & (life)style.


LIEFDE!