Anderson. Paak – “Ventura”

Yes Lawd! Op deze prachtige avond kan ik met een brede glimlach zeggen dat het eindelijk tijd is voor Anderson. Paak. “Ventura” to be exact! Mijn #ALBUMoftheWEEK is als een moderne versie van Lowlands I. Classic-ontmoet-epische-proporties. Dus ben je onbekend met mijn held op funky sokken dan wil ik jou…

Officieel uitnodigen voor; ‘Lowlands 2019’.! F@#$… Het festival is stijf uitverkocht en dat is zuur. Maar de organisator haalt altijd zulke, positieve streken uit waar ik mijn kloppend muzikaal hart een PBM’tje of 120 kan ontstijgen. Back-to-Anderson.Paak; wat rijmt dat toch heerlijk want hij zal een acte de presence geven tijdens Lowlands! En hopelijk ben ik daar AAN(wezig) voor een fantastische (foto)reportage.

“Venture”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *