Sugarhill Gang – “Our History”

Great evening trouwe Hip Hop helden! Whatsgoooooood? Op deze avond heb ik een heerlijke #CLASSICoftheWEEK van ‘SugarHill Gang’. “Our History” is een korte mixtape waar de hele geschiedenis van mijn helden voorbij komen. De classic die je waarschijnlijk wel kent van je ouders genaamd ‘Rappers Delight’. En inderdaad, dit was de allereerste NR1 Hip Hop plaat in de wereld. Dus hierbij wil ik graag uitnodigen om…

Op zaterdag 8 juni met mij te rocken in de Q-Factory te Amsterdam! WHOOPWHOOP. Het gaat een ouderwetse en rockende Hip Hop avond worden met de ‘Sugarhill Gang’. ‘Grandmaster Melle Mel & Scorpio van The Furious Five’ zullen er ook bij zijn op deze legendarische avond. Hier kan je nog tickets bemachtigen en natuurlijk zal ik, MAGAZINO een fantastische (foto)reportage van deze avond maken!

“Our History”!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *