Pull Up – “AMS 4/20 Edition”

Helden! Het is vrijdagochtend en dat betekent dat ik een heerlijke #MIXoftheWEEK heb voor de Hip Hop x R&B liefhebbers. Want op zaterdag 4/20 is het eindelijk tijd voor een verse editie ‘Pull Up’ in onze hoofdstad. To be exact? Het festival vind plaats bij Hunter’s Amsterdam van 18:30 t/m 01:00 en wordt georganiseerd door ‘Tony Tee’.

‘Pull Up’ is een inspirerende organisatie die creatievelingen bij elkaar brengt om met elkaar te connecten en samen te werken. En dat is waarom MAGAZINO in het event gelooft! Dus voor alle producers, MC’s, DJ’s, fotografen, video-helden, dansers en scouts. Je bent meer dan welkom om je bij ons aan te sluiten. Er zijn (inter)nationale ‘underground’ acts en er is een beat-battle! Zie je zaterdag 20 april in Hunter’s Amsterdam.

Liefde!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *