Nocturnal Sunshine x MAGAZINO.nl

Nocturnal Sunshine – “Essential Mix 2020”

Het is vrijdagavond en dat betekent dat ik, eindelijk weer een set heb! In dit geval is het een fijne Techno tape. Beter gezegd… “Essential Mix 2020” is een fijn begin van een mooi weekend! Natuurlijk, het is nu een stap terug maar Nocturnal Sunshine zorgt voor…

Een muzikale verademing! MAGAZINO is er voor jou… De liefhebber. Soms gebeuren er dingen met een bepaalde reden en zo voel ik mij ook, op deze vrijdagavond. Vooral het duidelijk is geworden dat ik de volgende stap heb mogen zetten. Maar dat leg ik je allemaal wel later uit. Eerst wil ik Nocturnal Sunshine bedankt voor haar, digitale medewerking en daarom…

“Essential Mix 2020”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *