Bad Flamingo x MAGAZINO.nl

Bad Flamingo – Bottom Shelf Gin

Great morning!
Op deze miezerige ochtend is het eindelijk weer tijd voor een verfijnde #TRACKoftheDAY!. WHOOPWHOOP. “Bottom Shelf Gin” is de Indie Blues song waar ik wakker mee word. Het dynamisch duo? Bad Flamingo…

Een vrouwelijk duo die het genre, Swamp Rock weer compleet terugbrengt! En daar staat MAGAZINO voor, jouw lifestyle magazine. Het maakt niet uit waar jij vandaan komt, laat staat waar jij, persoonlijk van houdt want een ding is zeker… Hier vind jij alles! De beste Jazz, de meest obscure Rock & Roll en Electro. Ik geloof niet in genres maar in artiesten die mij motiveren en inspireren om, digitaal te knallen. Bad Flamingo is dan mijn aanrader voor vandaag.

Bottom Shelf Gin…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *