Disclosure x MAGAZINO.nl

Disclosure – Ecstacy

Great morning!
Het is zaterdagochtend en dat betekent dat ik een heerlijke #ALBUMoftheWEEK heb van… Tromgeroffel… Disclosure! Deze 2 helden zou ik, exclusief tijdens Lowlands ’20 interviewen. Helaas maar… De plaat, Ecstacy is een echte aanrader en daarom…

Staat MAGAZINO met beide sneakers in de modder!
Doe de regendans want de zomer is, echt voorbij. Spijtig maar alles gebeurt met een reden! En daarom heb ik een heerlijke LP van Disclosure. Ik baal, ontzettend van het interview wat niet meer door zal gaan maar ik hoop echt op volgend jaar. Mocht je Disclosure nog niet kennen maar wel van House, UK Garage en Synt-Pop houden dan is het een echte aanrader. Rock deze avond cq nacht als geen ander want het gevoel staat gelijk aan…

Ecstacy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *