Sir OJ x MAGAZINO.nl

SIROJ – Among My Souvenirs

Het is zaterdagochtend en dat betekent dat ik een #ALBUMoftheWEEK heb. WHOOPWHOOP! Vandaag is het tijd voor een cool-cat die ik al een jaar naar volgt genaamd Joris, althans zijn artiestennaam is Sir OJ. Among My Souvenirs is een muzikale ontdekkingstocht van Electro tot aan Hip Hop.

Een aanrader dus!
Vooral nu het, eindelijk lekker met MAGAZINO begint te lopen. Het geeft mij energie en kracht om er iets moois, tofs en origineels van te maken. En daarom… Among My Souvenirs. Het is een interessante en originele plaat om van te genieten onder het genot van een kaasplankje en een goed glas, rode wijn. Sucker for love? Naaa… Passionate about thing I love. Sir OJ, ontzettend bedankt voor de #ALBUMoftheWEEK.

Among My Souvenirs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *