Dave Redi x MAGAZINO.nl

Dave Redi – The Feel Good Album

Great morning!
Het is weekend en dat betekent dat ik weer een toffe #ALBUMoftheWEEK heb van een van de meeste ondergewaarde producers uit Nederland. Dave Redi… De Canadese Nederlander heeft vanwege Corona het muzikaal besluit te nemen om een plaat te droppen genaamd; The Feel Good Album.

Yes!
HipHop in haar puurste vorm zo vroeg op deze funky ochtend. En vooral, exclusief hier op MAGAZINO. Dave Redi is een Engelstalige producer/mc uit Canada en die al jaren woonachtig en actief is in de scene in het pittoreske Arnhem. Back in the days was hij actief met The Fronch Porch Poets. Damn, those good ol’ days! En daarom past deze plaat perfect bij mijn profiel voor vandaag. Ik zal de plaat draaien in Apeldoorn onder het genot van BBQ, mijn directe naasten en mijn liefde voor… HipHop. Zoals Dave Redi zegt… Stay tuned is the only thing I can say!

The Feel Good Album…

2 thoughts on “Dave Redi – The Feel Good Album”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *