De Textielberg x MAGAZINO

De Textielberg – De verborgen last van ons mode-afval

Wake up world!
Time for action. We have to change… Want anders zal het wel heel lastig worden voor onze K.I.D.S.! Het is ontzettend lang geleden dat ik een video met je heb gedeeld maar wees gerust. De Textielberg is een aanrader, als jij bewust bent van ons mode-afval.

MAGAZINO.
Is er voor jou, de fashionista. En dan heb ik het echt niet over hi(gh)-end maar over het onderwerp waar wij dagelijks mee te maken hebben. Ik geloof dat alles met een reden gebeurd en zodoende dat mijn #VIDEOoftheDAY de toepasselijke titel heeft, verborgen last van ons mode-afval. Dus kijk, wees geinspireerd en probeer er iets moois en origineels van te maken!

Verborgen last van ons mode-afval.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *