JayVersace x MAGAZINO

JayVersace – CrossMyMind

How is it possible to flip a beat like this!?
Beats. Rhymes. Life. Die 3 noemers die bij mij passen als deze prachtige zon tijdens deze mooie ochtend. CrossMyMind is mijn #TRACKoftheDAY. JayVersace, een Youtuber is verantwoordelijk voor deze classic productie. Wie had dit ooit gedacht…

In praal en pracht kan ik je met mijn glimlach zeggen dat het vertrouwt voelt!
Naturlijk heb ik een vrij lastige en periode achter de rug gezien het verlies van naasten. Spijtig en pijnlijk maar zelf zou en juist de kracht en motivatie geven. Ontzettend bedankt voor alles! De dood hoort, helaas bij het menselijk zijn. En daarom komt deze #TRACKoftheDAy van JayVersace perfect uit.

CrossMyMind…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *