Foto. Track of the DAY. MAGAZINO

Sofi Tukker & Gorgon City – House Arrest

Sofi Tukker!
Neen… Deze getalenteerde vocalist is geen ‘Tukster’ maar een dame die meer cojones heeft dan ‘Nacho Libre’. En daarom is “House Arrest”, naast een toepasselijke titel ook een massive #TRACKoftheDAY. House-meets-Electro!

Met een beetje…
MAGAZINO! En daar zit het mee snor. En daarom is het een waar genoegen voor mij en mijn partners om ten alle tijden te strijden en jou, digitaal te verleiden. Met een brede glimlach en een funky groet voelt het goed om in deze Corona dagen te schijnen. House en Electro! Juist dat zijn een van mijn pijlers van de aankomende tijd en strijd. Vraag is… Wat vind jij van…

“House Arrest”?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *