Foto. Artikel.

Cam Calloway – China Blue

Smooth sailing!
What doesn’t kill me… Only makes me stronger. Vooral in deze tijden van al het lijden maar aan de andere kant zie ik jullie ook… Mijn strijders, vandaar “China Blue” als mijn #TRACKoftheDAY. Typisch? Naaa… Origineel en vooral eigenzinnig. En dat past, precies in het straatje van ‘Cam Calloway’.

Een muzikale oase aan een originele sound, smooth lyrics en rust.
In mijn hoofd. Hart en vooral; “LIEFDE!” die ik met al mijn gelovers deel. Natuurlijk zijn er dingen gebeurd als het gaat om MAGAZINO. Ik had veel verder en vooral sterker kunnen zijn. Helaas werkt niet, altijd alles mee. En daar begon ik dan ook mee, als of mijn cirkel weer rond is. Vraag is… Hoe slaat mijn song voor vandaag weer AAN?

“China Blue”…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *