RAC ft. Jamie Lidell - Times Change

RAC ft. Jamie Lidell – Change The Story

Het is ochtend en dat betekent dat ik een toffe #TRACKoftheDAY voor je heb!
Beter gezegd, het is tijd om ‘RAC’ aan jou te introduceren met behulp van de smooth lyrics van ‘Jamie Lidell’. Een toffe combinatie of is het een song die jij, deze zomer het liefst zou willen horen? “Change The Story”!

Ach… MAGAZINO is er voor jou! De liefhebber.
Om welk onderwerp het dan ook gaat? Muziek. Fashion. Culture. Art en zelfs Style… ? “This is it…”! En het voelt goed. De zomer van 2020 zal een totaal andere belevenis zijn voor de muziekliefhebber maar ik ben met iets bijzonders bezig. Net als de samenwerking van ‘RAC’ een zwoele producer en de vocals van ‘Jamie Lidell’. En daarom…

“Change The Story”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *