Mykki Blanco - You Will Find It

Mykki Blanco – You Will Find It

Mykki Blanco!
Mocht je hem (semi) haar nog niet kennen dan heb je echt niet onder de MAGAZINO steen gelegen. Shame on a… Liefhebber! Met “You Will Find It” is het een waar genoegen om een heerlijke #TRACKoftheDAY vandaag te delen.

MAGAZINO is…
Back where it belongs. Ontzettend bedankt voor de muzikale liefde en digitaal support. Smaakt naar meer! En dat is de reden waarom ik, op deze prachtige ochtend aandacht besteed aan ‘Mykki Blanco’. Sinds hij de microfoon benaderd volg ik hem op de voet. Helaas is het, nog (steeds) niet van een interview gekomen maar wees gerust. Dat komt eraan! Onlangs zag je hem ‘shinen’ in de video van ‘Madonna’. OEF! Aanrader. Uit betrouwbare bronnen blijkt dat de (HIV) MC dit jaar nog met een album uitkomt. Dus voor nu?

“You Will Find It”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *