Mereba - The Jungle Is The Only Way Out

Mereba – The Jungle Is The Only Way Out

Wake up world!
Het is zaterdagochtend en dat betekent dat ik weer een fantastische #ALBUMoftheWEEK heb. Krakakaaaa…. Vandaag gaat mijn volle aandacht uit naar ‘Mereba’ een multi-getalenteerde dame met meer dan muzikale cojones. “The Jungle Is The Only Way Out” is een R&B plaat waar zij tot het gaatje gaat en…

Tromgeroffel… Beyond!
En juist voor dit soort pareltjes is MAGAZINO in het leven geroepen. She’s a rolling… Stoner. Met het creeeren van nieuwe soundscapes en dus werelden is dit haar moment. Helaas is het festivalseizoen, voorbij in ons kikkerland. En dat terwijl ik (pers)kaarten had voor ‘Lowlands’. Misschien iets voor 2021? Er komt, naar aanleiding van deze plaat, natuurlijk een follow up als interview.

“The Jungle Is The Only Way Out”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *