Daste - Same As It Ever Was

Daste – Same As It Ever Was

It’s a good day!
Althans ook al is de Corona crisis, voorlopig niet uit ons Hollands systeem is MAGAZINO er natuurlijk voor iets exclusiefs. Mijn #ALBUMoftheWEEK heeft de fluwele en toepasselijke titel “Same As It Ever Was”. Eng! Gemaakt door de band ‘Daste’ waar…

Jij menigeen over zal gaan horen en lezen op jouw favoriete lifestyle magazine genaamd… MAGAZINO! I’m here to stay. ‘Daste’ is een Electro band uit ‘The Gold Coast’ die heerlijke tunes maakt. Onlangs zijn is de drie-koppige band getekend door ‘Future Classic’ en dat is te horen. 2020 zou, eigenlijk ‘Daste’s’ jaar worden maar helaas. Gelukkig is MAGAZINO er en exclusief om dit met jou te delen…

“Same As It Ever Was”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *