DJ Excellence – “90’s Hip Hop Throwback”

Time for some action!
Het is vrijdag én dat betekent een oldschool #MIXoftheWEEK. ‘DJ Excellence’ is verantwoordelijk voor “90’s Hip Hop Throwback”. WOOHAH / WOOHAH / We Got You’ll In Check… I come… CORRECT! Begint het al een beetje te kriebelen?

Want op zaterdag 9 november organiseert ‘Het Veerkwartier’ een Oldschool Hip Hop feest in Haarlem. En natuurlijk is MAGAZINO AAN(wezig) om te komen rocken. Beter gezegd, wij komen een (foto)reportage maken én checken wie er op z’n hardst kan breaken, poppen’ én locken’. Wees welkom. Verwacht fluoriserende kleding, tapes, graffiti én… BOOM-BAP-CLAP. Er word, exclusief, met vinyl gedraaid.

foto

“90’s Hip Hop Throwback”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *