Zapp & Roger – “Dance Floor”

Wake up world! Het is zondagochtend en dat betekent dat ik een heerlijke #CLASSICoftheWEEK heb voor de Funk liefhebber. “Dance Floor” is de geweldige zomerse Electro Funk plaat van niemand minder dan ‘Zapp & Roger’. Stevige groovende funk on the one, met een scherpe snaredrum op de tweede tel, een vette baslijn en vocalen door een talkbox en…

HOPPA! De funk van ‘Zapp & Roger’ blijft relevant na al die jaren want op zaterdag 15 juni is het eindelijk tijd voor… ‘Oldskool at the Docks’ in het Noorderlichtcafe in Amsterdam. Voor de avond echt los gaat ben je vanaf 19:00 welkom om te genieten van de BBQ. En wat betreft de muziek? Disco grooves, Funk breaks, Soul songs, Boogie woogie, Electro bass en classic Hip Hop. Dus rol op 15 juni mee met MAGAZINO en ik zie jou op de…

“Dance Floor”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *