De Posse – “Releaseparty”

Helden! Het is zaterdagmiddag en dat betekent tijd voor een #VIDEOoftheDAY. Vandaag besteed ik aandacht aan ‘De Posse’ met de promo video van “Releaseparty”. Beter gezegd… Op zondag 9 juni is het weer tijd voor een ouderwetse Nederlandstalige Hip Hop avond in de Melkweg in Amsterdam. WHOOPWHOOP! De line-up? Finger-licking-gooooood, check: Onderhonden x Def P. x 3XXL x Casto x Jerome XL x Das en nog vele andere underground helden.

Het is 2019 en het ondergrondse netwerk is springlevend en klaar om te gaan! Dus wie rolt er met MAGAZINO mee op zondagavond 9 juni? Check je tickets hier! Ik ga, sowieso om een (foto)reportage te maken voor mijn magazine. Ik zal natuurlijk mijn best doen om al mijn underground helden te interviewen om er een tof en funky artikel van te maken. Houdt je van Hip Hop dan moet je zeer zeker naar de Melkweg komen op 9 juni!

“Releaseparty”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *