De La Soul – “De La Soul Is Not Dead”

Great evening helden! Ik heb een #CLASSICoftheWEEK voor je op deze avond. “De La Soul Is Not Dead” gaat is het verhaal van ‘De La Soul’. Van hoe deze helden elkaar hebben ontmoet, hun voormalig label ‘Tommy Boy’ tot het ontstaan van ‘Me Myself And I’. Het is een heerlijke aanrader als je van documentaires houdt. Vooral omdat ik fantastisch nieuws heb! Want op…

Donderdag 30 mei, speelt ‘De La Soul’ exclusief in de Arnhem en daar ben ik bij! De legendarische rapgroep ‘De La Soul’ speelt in de Parkzaal van Musis Arnhem. WHOOPWHOOP! Hip Hop in een heel intieme setting. Vanaf hun debuut ‘3 Feet High and Rising’ tot aan de moderne dag staat het sympathieke drietal garant voor een melodieuze mix van Rap, Jazz en Pop! De samenwerking tussen Luxor Live x Musis Arnhem is finger-licking good! Zie je donderdag.

“De La Soul Is Not Dead”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *