Hembree – “Heart”

Volgers! Gucci morgen… Lekker weekend gehad? Die van mij was fantastisch! WHOOPWHOOP. Het was een toffe combinatie van al mijn favoriete genre’s bij elkaar en zie hier… MAGAZINO in je kino! Funky en vers, vandaar “Heart” als #TRACKoftheDAY op deze frisse ochtend.

‘Hembree’ is de band die verantwoordelijk is voor deze moderne klapper. POW! De band komt uit Kansas City uit de VS en sinds 2015 bij elkaar. Het zijn vrienden die familie van elkaar zijn geworden en dat is loud & clear te horen aan de sound en hun songs. Heel misschien ken je ze van de Apple reclame tijdens Super Bowl LII. En mocht dat toch niet zo zijn? Blijf MAGAZINO volgen want er staat een exclusief interview op de planning.

“Heart”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *