James Brown – “Here comes the… “

FUNK! WHOOPWHOOP. Ik heb weer een heerlijke #MIXoftheWEEK voor de James Brown liefhebbers. ‘The Godfather of Soul’ aka ‘The Hardest Working Man in Show Business’ is mijn held als het gaat om Soul maar mijn hart ligt toch echt bij zijn Funk werk. Vandaar mijn ode aan deze held! Maar…

Men vergeet altijd het brein achter zijn werk, namelijk ‘The JB’s’! De begeleidingsband die hij in de loop der decennia ontwikkelde met hun unieke stijl en sound die wereldwijd geliefd was en eigenlijk nog is… Want op zaterdag 18 mei spelen ‘The JB’s’ in Haarlem. Deze moderne Soul/Funk helden zorgen voor zijn nalatenschap die voor eeuwig in mijn hart zal vlammen. Vandaar mijn ode aan ‘James Brown’ & ‘The JB’s’! Natuurlijk zal ik mijn best doen voor een (foto)reportage en hopelijk een exclusief interview.

Zie je zaterdag 18 mei in het Patronaat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *