The Fat White Family – “Serfs Up”

Great morning! Het is weekend en dat betekent dat ik een #ALBUMoftheWEEK heb voor de Rock & Roll liefhebber. Vandaag besteed ik aandacht aan een gruwelijke band uit Londen genaamd ‘Fat White Family’. Inderdaad, deze New Wave Rock & Roll band heeft een heel toepasselijke naam waar je kippenvel van krijgt maar “Serfs Up” is een echte aanrader als je van ruige en obscure sounds houdt!

Tuurlijk, sinds mijn nachtelijke escapades ben ik van het Rock & Roll genre gaan houden en dat blijkt ook maar weer als het gaat om de plaat “Serfs Up”. Daarentegen ben ik zo week als het gaat om het verhaal van ‘Fat White Family’. Met grijsgeel ingevallen gezichten, een ontbrekende voortand en een frontman waar menigeen rocker een puntje aan kan zuigen is het een feit dat de heren spelen tijdens ‘Best Kept Secret’. En daar zal MAGAZINO natuurlijk bij zijn voor een (foto)reportage! Maar voor nu?

‘Fat White Family’!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *