Tycho – “Easy”

It’s a good today! Beter gezegd… Het is tijd voor heerlijke Eletro van Scott Hansen aka Tycho. Ik hoop echt dat jullie trouwe volgers ondertussen snappen dat MAGAZINO met een been in de Techno staat want… “Easy” geeft mij het gevoel dat ik er weer vol tegen aan kan gaan! Vooral als het gaat om dit festival seizoen…

Want het wordt weer tijd dat ik op het boevenpad ga voor exclusieve (foto)reportages! WHOOPWHOOP. En daarom is “Easy” van Tycho een fantastisch begin om het festivalseizoen mee in te luiden. Deze organische cool-cat-Electro-collabo smaakt naar meer! Aangezien de heren deze zomer op tour gaan houd ik je natuurlijk op de hoogte van hun ontwikkelingen. Dus houdt je van vintage en ambient dan ben je vandaag op het juiste adres!

“Easy”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *