Mayer Hawthorne – “Le Petite Prince MIX”

Lieve en trouwe volger… Hoe staat je glimlach op deze prachtige lente avond? Om (h)eerlijk te zijn moet ik bij deze, exclusieve #MIXoftheWEEK eigenlijk een traantje pikken. (Rest in…) PRINCE! Aka The Artist Formerly Known aka Prince aka His Royal Badness. “Le Petit Prince” is een ode van my-brother-from-a-broken-rubber genaamd…

Mayer Hawthorne! Inderdaad… The Smooth Sailor. “Le Petit Prince” is de lofzang voor een geweldenaar die mij tot op de dag van vandaag blijft inspireren met zijn Funk, Soul & Breaks. Mocht je zin hebben om vanavond of volgend weekend te rocken? Dan ben je meer dan welkom om je aan te sluiten bij MAGAZINO“Ain’t no father to my style… !”.

TAFKAP!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *