Riles x MAGAZINO

Riles – “Marijuana”

Yes… zoals je hebt kunnen lezen is MAGAZINO back-on-track en voor vandaag heb ik een (h)eerlijke track van Riles. Deze guy is een selfmade artiest. Come straight from the underground. In zulke helden geloof ik en daarom wil ik ‘Marijuana’ als mijn #TRACKoftheDAY vandaag droppen!

Riles is multimediaal als het gaat om zijn muziek en video’s. Tegelijkertijd is deze guy een bron van inspiratie en motivatie want zeg nou zelf… Als je 23 bent en de wereld ligt voor je voeten dan heb je het fantastisch gedaan als artiest die niet getekend is bij een major label. Onlangs speelde hij in de Bitterzoet en dat was fantastisch… De kans is aanwezig dat je hem deze zomer nog in ons kikkerlandje gaat zien en horen. Maar voor nu? ‘Marijuana’ en laten wij dat vooral vieren tijdens ‘4/20’!

Liefde!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *