Magazino

08-07-2017  

#EPoftheWeek

Maanwagen - ‘Wagenpark’

07-07-2017  

Shorebitch x Fresh Island Festival

#MixoftheWeek

“Just me and my… Shoreb*tch!”. WHOOPWHOOP. Voor alle Hip Hop liefhebbers heb ik voor vandaag een heerlijke MixoftheWeek om je weekend mee in te luiden. Vandaag is de crew uit Londen, Shorebitch, verantwoordelijk voor de funky Fresh Island mixtape. Deze cool-spinning-collective blazen speakers op, omdat ze van één ding houden… Hip Hop!

En wat betekent dat exact? Nou, als het gaat om Fresh Island is het meer dan een partner, maak er maar partner-in-rhyme aka partner-in-rhyme van als het gaat om de liefde van het Hip Hop pallet. Ieder jaar wordt Fresh Island groter, beter en toffer waardoor wij, Shorebitch, dankbaar zijn om een onderdeel te zijn van het festival. Verwacht een spectaculaire openlucht-clubnacht waar Justin Bieber de vloer veegt met Beyoncé. Natuurlijk zal ik, MAGAZINO, je exclusief op de hoogte houden van waar… “The party at!?”

image

Liefde!

06-07-2017  

#TrackoftheDay

Joey Bada$$‘Love Is Only A Feeling’

Een heel goedemorgen trouwe, Hiphop, volgers.
How’s your style and smile doing today? Nou… eerlijkheid gebiedt te zeggen, die van mij staat smoelbreed, aangezien ik een gruwelijke #TrackoftheDay heb van Joey Bada$$. ‘Love Is Only A Feeling’ spreekt boekdelen aangezien…

image

Het aanstaande dinsdag, 11 juli, eindelijk weer tijd is voor een verse editie van Fresh Island Festival én natuurlijk ben ik AAN(wezig) voor een fantastische (foto)reportage. Wat kan je deze editie verwachten? Nou… DJ Jazzy Jeff, French Montana, Young Thug, Sean Paul, Rae Srummend én… All Eyez On me! Dus… Trek je stoute schoenen aan en rol met je favoriete lifestyle magazine naar Fresh Island Festival 2017.

MAGAZINO!

05-07-2017  

#TrackoftheDay

High Hoops - ‘Burn It Up’

04-07-2017  

Fresh Island ‘16

#FeatureoftheDay

image

04-07-2017  

#TrackoftheDay

2 Chainz ft. Travis Scott‘4AM’

image

03-07-2017  

#TrackoftheDay

Kempeh - ‘Do Better’

02-07-2017  

#ClassicoftheWeek

Eazy E - ‘Real Muthafuckin’ G’s’

image